Семейство Димитрови и бившата шефка на Митниците, която вече е

...
Семейство Димитрови и бившата шефка на Митниците, която вече е
Коментари Харесай

Баща и син Димитрови с пътека в МВР, Митническо разузнаване не знаят за тях

Семейство Димитрови и някогашната шефка на Митниците, която към този момент е обвинена, Петя Банкова са посещавали Министерство на вътрешните работи.  Това сочи справката, обещана предходната седмица от вътрешния министър, до краткотрайната комисия за аферата с Агенция Митници. Справката до краткотрайната комисия е за интервала от 1 май 2021 до 12 април 2024.

Марин Димитров е от първите посетители в Министерство на вътрешните работи на Бойко Рашков като вътрешен министър. Срещите са продължавали постоянно сред 10 и 15 минути, както означи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

По данни на Министерство на вътрешните работи Петя Банкова е провеждала работни срещи , имала е и двучасова среща с заместник-министър на вътрешните работи Кирил Ценкин, който е и някогашна защита на Кирил Петков като министър председател.

От справката, показана от депутата от Има Такъв Народ, излиза наяве, че Живко Коцев не е заявил скъпия часовник , който му е подарък. Стана ясно, че основният секретар е осветил разработвано лице, както и провалил разработки на ведомството.

Бойко Рашков лъже и то лъже пред цяла България , посочи Станислав Балабанов като напомни думите на ексвътрешния министър, че не познава Марин и Стефан Димитрови. За мен това е тежък политически скандал, акцентира депутатът от Има Такъв Народ.

Нагледал съм се на страшни срамотии, показа и депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев , само че такова нещо не е виждал за 30 години в политиката. Да вземат прокуратурата и службите са си свършат работата, настоя той. Не одобрявам това, което виждам, не одобрявам фотосите, съобщи Цонев, съгласно който е явно присъединяване на Бойко Рашков в тази ситуация.

Вътре в полицията има зложелател, установи и Хамид Хамид .

Агенция Митници не е единствено контрабанда, изясни от своя страна пред депутатите шефът на Агенция Митници Георги Димов , който бе извикан в комисията. Той прикани депутатите, когато приказват за Митниците, да конкретизират лицата, тъй като там работели почтени хора, които нямало от какво да се срамят. В Агенция Митници Димов заварил изплашени хора, които не вярвали в себе си. Той е разпоредил инспекция на активността на предшествениците си.

Цецка Дочева от дирекция Митническо разузнаване уточни, че в организацията не е имало данни от интернационалните сътрудници за застъпничество и прикриване на контрабанда. Тя няма данни за контрабандна активност на сем. Димитрови и за тях чула за пръв път от медиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР