Семейство Ахмед, което пострада при катастрофата с лидера на ДОСТ

...
Семейство Ахмед, което пострада при катастрофата с лидера на ДОСТ
Коментари Харесай

Семейството, пострадало в катастрофата с Местан, е в стабилно състояние

Семейство Ахмед, което пострада при злополуката с водача на ДОСТ Лютви Местан продължава да бъдe в болница. Жената, мъжът и 9-годишното им дете сав устойчиво положение и се чака до дни да бъдат изписани. при случая почина шестмесечното бебе на семейство Ахмед.

Бащата е с травма в региона на кръста и подозрение за спукан прешлен, само че общото му положение е положително, той е в схващане. Същото се отнася за майката и детето – те имат повърхностни травми, заяви пред bTV и проф.д-р Тодор Черкезов, изп. шеф на МБАЛ „ Др. Ат. Дафовски ” – Кърджали. 

Трагедията стана в неделя, 14 април, на разклона на с. Загорско и Джебел.

След случая Местан бе арестуван, а към този момент от Министерство на вътрешните работи не са коментирали кой е виновен за злополуката. Според известните до момента данни автомобилът на водача на ДОСТ е излизал на път с преимущество, когато за секунди се появила другата кола, която се движела с доста висока скорост.

" Единственият късмет да не се случи това нещо, беше да не съм там ", съобщи пред Нова телевизия Лютви Местан по време на задържането си.

Самият Местан също е минал медицински обзор и откакто е открито, че няма травми, той е бил отведен в ареста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР