Семействата на останалите израелски заложници се събраха в имението Gracie

...
Семействата на останалите израелски заложници се събраха в имението Gracie
Коментари Харесай

Семейства на израелски заложници запалват менора, направена от регистрационен номер от нападение на 7 октомври на годишното честване на Ханука в Ню Йорк

Семействата на останалите израелски заложници се събраха в имението Gracie във вторник за годишния празник на кмета на Ханука, където присъстващите възпламениха менора, направена от регистрационен номер от кола, оставена след офанзивата на Хамас против еврейската страна на 7 октомври.

Присъстващите издигнаха плакати на хората, които остават затворени от терористичната група, до момента в който кметът Ерик Адамс настояваше за освобождението им.

„ Тези плакати не са просто фотоси, те са човешки същества, които всички ние затаяваме мирис, до момента в който не се върнат при членовете на фамилиите си и обичаните си хора, които са тук “, сподели Адамс, благодарейки на фамилиите за тяхната храброст.

„ Върнете заложниците вкъщи. Нека се върнат вкъщи “, добави той.

Hizzoner също по този начин ясно възкликна, че Хамас „ би трябвало да бъде погубен “ и осъди повишаването на антисемитизма по света и в Ню Йорк след офанзивата на 7 октомври и продължаващите израелски въздушни удари в Газа.

„ Искам да бъда изк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР