Семейният празник Варна играе“ ще се проведе на 4-ти юни

...
Семейният празник Варна играе“ ще се проведе на 4-ти юни
Коментари Харесай

Семеен празник „Варна играе“ ще се проведе в Морската градина

Семейният празник „ Варна играе “ ще се организира на 4-ти юни от 10.30 до 14.30ч. в пространството от Слънчевия часовник до сцена „Раковина“ в Морската градина, оповестиха от дирекция „ Спорт “ при Община Варна.

Проявата се провежда за пета поредна година от и е безвъзмездна за всички участници. 

В игралното поле ще има ситуирани уреди за девет игри – лагерни колички, фамилен волейбол, игри с въжета, катапулти, фамилно ски тичане, щафета с вода и бранене на равновесие, кокили, игра с обръчи, еко арт работилница, съревнование с колички и редене на пъзел. Препоръчителната възраст за присъединяване на децата е над 3 години, като наложително би трябвало да имат компаньон.

На старта всеки участник ще получи неповторим номер за присъединяване, аниматори ще оказват помощ и ще спомагат, планувани са и дарове.

Организатор е Сдружение Асоциация Биомрежа, със съдействието на Община Варна.

Събитието е част от самодейността „България играе“, която следва стратегия, създадена от психолози и инструктори, включваща игри от състезателен и ментален темперамент, както и неповторими ретро акомодации. Целта на програмата е да сплоти българското семейство, неговите членове да работят като екип, както и да призове българите към интензивно придвижване и здравословен метод на живот.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР