Семейният живот не се отразява никак добре на Стефан Манов-Тачо.

...
Семейният живот не се отразява никак добре на Стефан Манов-Тачо.
Коментари Харесай

Тачо на Жени Калканджиева пусна корем

Семейният живот не се отразява по никакъв начин добре на Стефан Манов-Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева очевидно се е запуснал и към този момент друса положително завършено шкембе. 36-годишният брачният партньор на Мис България „ отглежда “ коремчето си с доста слънчогледови семки, бира и по-високоградусов алкохол, с който се зареди в столичен хипермаркет, видя „ Уикенд “.
Тачо към този момент наподобява като чичко, за разлика от съвсем 47-годишната си жена, която наподобява с най-малко с десетилетие по-млада. И до през днешния ден Жени буди злоба в доста представителки на нежния пол поради положителната си физика и хубава кожа. Добрите гени на шестата по красота в света са в основата на прелестния й външен тип. Калканджиева никога не води здравословен метод на живот, обича алкохола, нощния живот, само че все пак има безупречна кожа, а към момента не е залитнала да си прави усъвършенствания по лицето.

„ Жени е образец за жена, която и на съвсем 50 години може да наподобява добре без ботокс и филъри . Пред нея Антония Петрова може да мине за нейна майка, а е 10 лета по-млада от Калканджиева, само че Тоца се обезобрази с интервенции “ – разясняват в стилните среди.

Тачо несъмнено няма положителни гени като брачната половинка си, разясних го разпознали го клиенти в супера. Манов направи стабилен пазар, а по-късно се метна на джипа си „ Ауди Q7 ” и отпраши към столичния квартал „ Бояна “, където живее с Жени.

За благополучие, този път Тачо не се спречка с никого в супера, нито на паркинга. Мъжът на миската е прочут с избухливия си темперамент. Преди 2 години той беше задържан след среднощен скандал със комшия, който му направил забележка за мощна музика. Беше му повдигнато обвиняване за закана за ликвидиране, само че в последна сметка излезе на независимост против гаранция от 5000 лв., а преди дни бе наказан на 3 година и 6 месеца затвор. Това обаче не е окончателното правосъдно решение, има и горна инстанция и миската е уверена, че половинката й ще бъде оневинен.

Любовният разказ сред Жени и Тачо стартира преди 16 години в Испания. Тогава шефката на фешън организация „ Визаж “ отива на почивка „ по женски “ и не подозира, че ще срещне огромната обич. По думите й тя пламва от пръв взор - виждат се на рожден ден, на който тя и приятелките й попадат инцидентно. Оказва се, че Стефан живее със фамилията си от дълги години в Испания. Двамата си разменят телефонните номера, а когато шестата по красота в света българка кацнала в София, почнала канонада от есемеси, телефонни позвънявания и скайп, след което Тачо идва в България, следва скандал и двамата се разделят. Но тъкмо тогава Жени схваща, че против нея стои същински мъж, нищо че е с 11 години по-млад. Предложение за брак Калканджиева получава в колата по пътя от Пловдив за София - без доста романтика и без пръстен. Плод на любовта им е синът им Георги, който към този момент е младеж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР