Семейният живот на Николета Маданска и Венелин Петков приключи с

...
Семейният живот на Николета Маданска и Венелин Петков приключи с
Коментари Харесай

Николета Маданска след раздялата с Венелин Петков: Не съм жена, която ще търпи обидите и крясъците му!

Семейният живот на Николета Маданска и Венелин Петков завърши с тропот, а спортната журналистка се изнесе да живее с децата при родителите си в село Лозен. Дотам й причерня пред очите, че не желае и да чува за досегашния си обичан, това разкриха нейни близки.

Знаем, че Маданска и Петков имат две деца, напълно дребни момченца, само че и те не са в положение да предотвратят неизбежното. А повода е нетърпимия темперамент на Венелин Петков, с който даже кротката другояче Маданска не съумяла да се помири.

Откакто бил натирен от Би Ти Ви и се принудил да работи като преподавател, Петков станал ужасяващ. Той непрекъснато мрънкал, не поглеждал децата и все намирал защо да се кара на жена си. В един миг чашата преляла и Николета си стегнала куфарите.

" Няма да го понасям повече, това не е естествен живот. Не съм от женичките, които ще седят и покорно ще понасят крясъците на мъжа си. Човек на първо място би трябвало да има самоуважение - пред себе си и пред децата си ", безапелационна е Маданска, която се кълне, че не желае и да си спомня към този момент за Петков. Разбира се, той ще вижда децата си, само че до такава степен.

Припомняме, че самите сътрудници на Петков в Би Ти Ви бяха ревнали с цялостно гърло от него, от обидите и крясъците му, а доста от тях признават, че до момента в който им е бил шеф, са получавали паник офанзиви. " Язък му за сякаш богатството лъчение ", кръстят се кореспонденти.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР