Семейните двойки и обвързаните могат да внесат още романтика в

...
Семейните двойки и обвързаните могат да внесат още романтика в
Коментари Харесай

Ето как да засилите любовта чрез фън-шуй

Семейните двойки и обвързаните могат да внесат още романтика в връзките си благодарение на това антично китайско обучение.

Отървете се от боклука

Домът ви би трябвало да бъде чист. Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да почистите жилището си от прахуляк, нечистотия, блокирана и застояла сила – отървете се от всички неща, които не се използвайте. Безмилостно изхвърлете движимостите на някогашния – някой от забравените му пуловери, износени чехли, плюшени играчки, сувенири, сухи цветя, бижутата /ако са скъпи, може да ги продадете/. За да извършите място за нещо ново, първо би трябвало да се отървете от остарялото.

Подгответе спалнята

Спалнята е пространство за обич, където сътрудниците изживяват най-силните страсти. Всичко в тази стая би трябвало да бъде проведено хармонично, в сходство със законите на енергийния баланс.

Подредете спалнята, премахнете ненужните предмети и освободете място за позитивни страсти и нови градивни връзки. Вратата към спалнята би трябвало да се отваря и затваря свободно - тя символизира нови благоприятни условия. Добре е спалнята да е декорирана в розови, прасковени и бежови цветове.

Ако спите на единично легло, ще би трябвало да се отървете от него, тъй като то дава сигнал към висшите сили, че не очаквате никого в него - няма място за втори човек в това легло. Купете огромно двойно легло и го поставете в средата на стаята. Така вашата спалня ще бъде изпълнена с силата Ци, която ще ви помогне да привлечете любовта. Леглото би трябвало да бъде ситуирано по този начин, че краката ви при сън да не сочат към входната врата (това води до приключване на енергия). Таблата на леглото би трябвало да е до стената, а двете му страни да са свободни, не е целесъобразно спалнята да се слага в ъгъл.
Ако спите с една възглавница - поставете втора.

Одеялото би трябвало да е едно и да е голямо/за двама/. Купете сантиментално спално долни дрехи, такова което приказва, че ви е грижа за романтиката, а мястото до вас е свободно. Спете с алено долни дрехи – експертите по фън-шуй го предлагат.
Наличието на огледала в спалнята е нежелателно, тъй като способства за прелюбодейство и образуването на любовните " триъгълници ". Огледало, което виси против вратата на спалнята изтласква цялата потребна сила от стаята.
Водните знаци в спалнята/ аквариуми, фонтани, в това число картини с изображение на вода/ вредят на любовна връзка, тъй като водата гаси огъня на любовта.
Спалнята не е място за тв приемници и компютри.

Пповикайте любовта

За да откриете вашият човек, би трябвало да извършите обстоен и съответен лист с стремежи за бъдещата обич на живота си. Внимателно напишете всичко това на лист. Бъдете бдителни и се пробвайте да изброите в листата най-важните и нужни черти на характера и външния тип, които са значими за вас в колегата. Този лист би трябвало да се сложи в дребна, красива кутия за дарове с червен цвят или вързана с алена панделка. Поставете тази кутийка в югозападния ъгъл на спалнята.

Ако имате фотоси и портрети по стените, на които сте красиви и възхитителни, само че сте сами, би трябвало да ги свалите. Всички изображения, които могат да символизират самотата, също би трябвало да бъдат отстранени.

В дома ви би трябвало да има място за мъжки неща: в дрешника - свободни закачалки, в това число за панталони, в коридора - място за обувки, а в банята - аварийна четка за зъби. Не забравяйте за чифт мъжки чехли. Като цяло, би трябвало да се държите по този начин, като че ли любовта към този момент е на прага ви и сте подготвени да я пуснете в живота си.

Талисмани на любовта

Талисманите на любовта притеглят обич и укрепват фамилните връзки. Ако ги сложите в югозападната част на жилището си, ще влияят най-силно. Традиционните талисмани за този бранш са сдвоените неща, защото цифрата на този бранш е 2. За да активирате бранша на любовта използвайте фигурки или изображения на лебеди, пауни, феникси, гълъби, патици, риби, фигури на мъж и жена. Основното е, че би трябвало да са две, от двата пола. Небесният феникс /женски/ и аленият змей /мъжки/, събрани дружно, въплъщават благополучен брак, триумф и разцвет на фамилията, раждането на умни и красиви деца с красиво бъдеще.

Божурите предизвикват любовта, живите полови връзки, пристрастеността и удоволствието.

Гравираният кристал или розов кварц са мощно средство за привличане на обич.

Според Фън Шуй, лунната сила доста усилва възможностите за запознаване с сътрудник (любим) за брак. Ето за какво в спалнята може да окачите картина с пейзаж на лунната пътека или на Луната.

Любимото средство за активиране силата на любовта е мистичният възел, символизиращ безкрайната обич. В Китай, от антични времена, употребяват този облик, украсявайки облеклата си, интериора и предмети от бита.

Изображенията на пеперуди също ще задействат любовния ви шанс. Китайците, практикуващи Фън Шуй, предлагат декориране на стените на спалнята с летящи пеперуди.
Друг ослепителен любовен амулет са йероглифите на любовта /за нас, българите, това надали е доста подходящо/. Китайците ги закачат в зоната на любовта и връзките - на югозапад или ги носят със себе си.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР