Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур започва сезон 2021

...
Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур започва сезон 2021
Коментари Харесай

Уикенд тур започва сезон 2021 на 19 март с турнир в с. Баня

Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур стартира сезон 2021 с шампионат от 19 до 21 март в село Баня до Банско. Организаторите събират приятелите на тениса в комплекс Hot Springs Medical & Spa и ще предложат на състезателите и техните близки три дни, изпълнени със спорт, отмора и занимания. Гостите ще могат да употребяват два тенис корта на закрито, минерални басейни навън и на закрито, и да се насладят на бистър планински въздух.

През 2021 Уикенд тур планува надпревари в с. Баня, Правец, Сандански, Созопол, Гоце Делчев, Кранево. Ще се организира една дълга тенис почивка в Грийн Лайф Ризорт до Созопол, както и два дълги уикенда в Созопол. Тази година за пръв път в календара влиза Ривиера бийч хотел в Златни Пясъци, а за октомври е плануван и шампионат в Сани Резорт в Надал тенис център. Заради големия интерес към конкуренциите сезонът ще бъде открит през март и ще завърши през ноември.

Първият шампионат на веригата за 2021, Hot Springs Open I, ще събере в село Баня тенисисти от цяла България. Форматът на игра е сингъл мъже, сингъл дами и смесени двойки. Петък (21 март) е очакван за тренировки и адаптация. В събота (22 март) ще се играят мачовете в групите, а в неделя (23 март) са полуфиналите и финалите. Местата в схемите са лимитирани, а записването става на уеб страницата на Уикенд тур.

Желаещите да се включат във втория и в третия шампионат на веригата също могат да заявят присъединяване. От 26 до 28 март ще се организира Sandanski Open I в една от най-обичаните дестинации на Уикенд тур – Сандански. От 16 до 18 април почитателите на тениса от цялата страна ще се съберат в Правец за Риу Правец Оупън.

През последните 9 години Уикенд тур се наложи като отлична опция за почитателите на тениса и техните фамилии да съчетаят любовта си към спорта с откриването на нови туристически дестинации и първокласна отмора. През 2020 веригата предложи на играчи от всички краища на България 11 шампионата в някои от най-привлекателните кътчета на страната – Сандански, Созопол, Хисаря, Правец и Гоце Делчев. Въпреки съкратения поради корона вируса сезон, Уикенд тур записа и дебют - в Кранево - като ползата към надпреварата беше доста огромен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР