Семейна трагедия сполетя крилото на ЦСКА Жул Кейта. През уикенда

...
Семейна трагедия сполетя крилото на ЦСКА Жул Кейта. През уикенда
Коментари Харесай

Трагедия в семейството на Жул Кейта от ЦСКА

Семейна покруса сполетя крилото на ЦСКА Жул Кейта. През уикенда неговият брат е умрял и това е повода той да не попадне в групата за гостуването на Ботев (Пловдив), оповестява " Тема спорт ". Играчите на " армейците " откриха метод да поддържат съотборника си. Те излязоха на терена в Коматево с черни фланелки, на които пишеше: " Жул, ние сме с теб ".
 ЦСКА се прибра в София с различен рейс, теглят новия на буксир
ЦСКА се прибра в София с различен рейс, теглят новия на буксир

Неприятности за " алените "

22-годишният Кейта дойде на " Армията " през лятото чартърен от Ланс. В шампионата той има 10 мача с 1 гол - разписа се при равенството 2:2 против Лудогорец. Жул бе на терена и в 6 от срещите в Лига Европа, като в тях също има едно попадение - осъществя го при 3:1 над Б З6 Торсхавн.

От групата на алените за срещата с Ботев Пловдив отсъстваха и пристигналите чартърен от Уотфорд Джером Синклеър и Адалберто Пеняранда. Първият получи контузия на последната подготовка преди визитата на ЧФР Клуж (0:0).

Пеняранда пък към момента не съумява да се аклиматизира към тима. В шампионата 23-годишният футболист е употребен единствено 2 пъти от треньорските щабове. Венецуелецът има и 1 среща за купата, както и 2 в Лига Европа.
 Просто вярвайте на Бруно
Просто вярвайте на Бруно

ЦСКА върви по верния път
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР