Семейна свада приключи със смъртта на възрастен мъж. Информация за

...
Семейна свада приключи със смъртта на възрастен мъж. Информация за
Коментари Харесай

Син уби баща си! Блъсна го на стълбищна площадка след скандал

Семейна кавга завърши със гибелта на възрастен мъж. Информация за случилото се била получена през вчерашния ден в районното ръководство на Пазарджик от екип на „ Спешна помощ “, заяви trafficnews.bg.
Медиците посетили сигнал за паднал на междустълбищна площадка възрастен мъж. За страдание вследствие на това той умрял. На мястото незабавно пристигнали и чиновници на РУ-Пазарджик, които под управлението на проверяващ служител на реда направили оглед на местопроизшествието.
В хода на в началото събраните данни станало ясно, че умрелият е 71-годишен пазарджиклия. На стълбището зародил скандал сред него и сина му - на 46 години, който обитавал жилище в кооперацията. Двамата били в недобри връзки и съвсем не поддържали контакт между тях.
В припадък на яд синът блъснал татко си и той паднал по стълбите до приземния етаж. В резултат на удара при рухването бащата е умрял. Трупът е превозен за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Синът е арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.
За случая е известена прокуратурата в регионалния град, води се разследване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР