Семейна двойка взе втора жена в брака си след 10

...
Семейна двойка взе втора жена в брака си след 10
Коментари Харесай

Модерни времена! Семейство в Калифорния добави жена към 10-годишния си брак, тройката се хвали с "голям тласък в секса"

Семейна двойка взе втора жена в брака си след 10 години взаимно общуване. Сега всички заедно живеят като трио – споделят едно легло и отговорностите у дома. Матю и Мишел Катано от Хънтингтън Бийч в американския щат Калифорния се срещнали преди към 10 години, само че след години на брак достигнали до извода, че нещо им липсва. Те употребявали мобилно приложение за запознанства и по този начин преди две години двойката срещнала 26-годишната Кортни, която придала голям подтик на половия им живот и фамилните им връзки с палави тройки.

След като си допаднали, Кортни се преместила в дома на Матю и Мишел и двамата им сина, които в този момент я назовават „ мамо”.

Две години по-късно, полигамното трио продължава да е дружно и даже да се среща с сходни на тях тройки, които се назовават полигамни фамилии.

Въпреки, че Матю и Мишел са женени от 10 години сред тях няма ревнивост, когато става дума за половия живот на триото. Те настояват, че тройките им доставят огромно наслаждение и с наслада гледат един на различен по какъв начин вършат секс. Те изясняват феномена с това, че „ те виждат какъв брой доста обич и пристрастеност има сред тях”. „ Това, че съм с две дами ми повдига самочувствието. Аз непрекъснато желая да ми се обръща внимание, по тази причина се веселя на спомагателните обич и ласки”, споделя Матю пред „ Сън”.

Освен чифт ръце в леглото, Кортни дава на фамилията и спомагателен чифт ръце из къщата, като поема своя дял от отговорностите по поддържането ѝ и гледането на децата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР