Семейна драма разтърси мениджъра на Челси Томас Тухел в разгара

...
Семейна драма разтърси мениджъра на Челси Томас Тухел в разгара
Коментари Харесай

Нови грижи налегнаха мениджъра на Челси - развежда се

Семейна драма раздруса мениджъра на Челси Томас Тухел в разгара на бъркотията в клуба след насилственото отдръпване на Абрамович. Германският експерт, който изведе лондончани до Шампионската лига единствено след 4 месеца отпред на отбора, е пред бракоразвод със брачната половинка си Сиси. Двамата имат 13-годишен брак и две дъщери.

Английските медии настояват, че 46-годишната брюнетка е подала молба за бракоразвод през предходната седмица, а пред другари е признала, че няма да промени решението си.

„ Сиси и Томас пробваха всичко, с цел да предотвратят раздялата, само че в последна сметка се оказа, че няма различен излаз. Много е тъжно, само че в този момент главният им приоритет е да създадат по този начин, че дъщерите им да не се окажат жертви в фамилните проблеми. Документите са подадени и разводът към този момент е в ход “, разкри източник пред „ Дейли мейл “.

Сиси Тухел е някогашна журналистка от авторитетното издание „ Зюддойче цайтунг “. Тя се реалокира да живее в Англия едвам през есента. Това са цели осем месеца по-късно от треньора, който пое Челси на 26 януари 2021 година През това време хубавицата живееше в Париж и Германия.

48-годишният Тухел получава по 7 милиона паунда на сезон в Челси, а в този момент се чака да загуби огромна част от положението след делото за развода със брачната половинка му. Все отново техни близки са безапелационни, че двамата желаят да запазят другарски връзки.

Сиси несъмнено не е типичната футболна брачна половинка. В Германия я считат за доста начетена и постоянно са твърдели, че точно тя е един от главните мотори в треньорската кариера на мъжа си. В края на май тя стана известна в общественото пространство, споделяйки триумфа на брачна половинка си и футболистите на Челси след триумфа във финала на Шампионската лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР