Семерджиев е един отгледан случай, едно отгледано дете. Трябва да

...
Семерджиев е един отгледан случай, едно отгледано дете. Трябва да
Коментари Харесай

Алекси Кесяков: Семерджиев е един отгледан случай

" Семерджиев е един отгледан случай, едно отгледано дете. Трябва да забележим за какво се е поставял над обществото, кой го е подкрепял. Подкрепяли са го и околните. Този случай е емблематичен ". Това съобщи в предаването " Събуди се " Алекси Кесяков, консултант на вътрешния министър. Кесяков напомни и другите сходни случаи от последните месеци.

Има резултати от по-засиления надзор по пътищата, почнал след 12 август, счита Кесяков.

Той напомни, че в акцията, с изключение на пътните служители на реда, са се присъединили още 12 000 униформени.

По думите му за този интервал са починали 10 души по-малко. Освен това са хванати доста повече пияни и дрогирани водачи, които и преди този момент са били на пътя.

" Това, което се прави за 50 дни сега, ще даде отражение в идващите месеци ", счита Кесяков. " Пътнотранспортната система е комплицирана, не може да се промени внезапно ", разяснява още той.

Според него единствено с санкции за пътните нарушавания обстановката няма да се усъвършенства. Необходимо е и образованието.

" Полицаите, които спомагат на нарушителите, са на специфичен мониторинг. Те се санкционират и уволняват ", изясни още съветникът на вътрешния министър.

" Първите 3 години! Много е значимо ранното образование по пътна сигурност, тъй като тогава се образуват навиците на индивида. Още преди детската градина. А някой експерти споделят, че детската градина към този момент е доста късно. Първите 3 години 80% от връзките в мозъчните кафези са построени ", сподели Кесяков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР