Семеен скандал е причината за двойното убийство и самоубийство в

...
Семеен скандал е причината за двойното убийство и самоубийство в
Коментари Харесай

Битов семеен скандал е причина за двойно убийство и самоубийство в Черногорово

Семеен скандал е повода за двойното ликвидиране и самоубийство в село Черногорово. Това заяви Стоян Павлов, наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура - Пазарджик. По-рано през днешния ден от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града осведомиха за тежкото закононарушение.

" Около 9.30 ч. сутринта е подаден сигнал за пукотевица в село Черногорово. Незабавно към мястото са се насочили няколко екипа на полицията от Областното районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. При идването си на място те са намерили труповете на три лица - две дами и мъж ", сподели Стоян Павлов, наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура - Пазарджик. Според данните, които имаме на този стадий, се касае за битов фамилен скандал, който е станал по прост мотив.

Оперативна следствена група е направила оглед на мястото и е открила, че и тримата са мъртви. Те са членове на едно домакинство – татко, неговата брачна половинка и неговата щерка, добави той.

" Причина за гибелта са по две огнестрелни пострадвания в телата на дамите и едно в региона на слепоочието на мъжа. Това ни дава съображение да работим по хипотезата, че се касае за така наречен разширено самоубийство – 71-годишният татко е прострелял брачната половинка си и щерка си, след което се е самоубил ", изясни наблюдаващият прокурор.

Той добави, че на този стадий следва да бъде прецизиран типът на огнестрелното оръжие, назначени са съответните експертизи. Мъжът е имал позволение да носи и да съхранява огнестрелно оръжие.

След извършени разпити на очевидци и съседи, мъжът е бил добре окачествен, той в никакъв случай не е бил в полезрението на органите на Министерство на вътрешните работи, сподели още прокурор Стоян Павлов.

Пострадалата щерка, 45-годишната жена, е обитавала дълги години в чужбина, където е работила и живеела, върнала се е може би на отмора.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР