Семеен ресторант за барбекю близо до Форт Уърт загуби питмайстор, пионер

...
Плодовият майстор на барбекю в Северен Тексас Тери Маси, на
Коментари Харесай

Плодовият майстор на барбекю в Северен Тексас Тери Маси, на 71, от Джошуа почина в петък.

Маси основа свои собствени ресторанти за барбекю в Джошуа и селските райони Джонсън Каунти, след това се присъедини към членовете на семейството, за да помогне за отварянето на местата за барбекю на Massey в Северен Тексас, включително ресторант в Алварадо, друго отваряне скоро в Глен Роуз и щанд в Cowtown Coliseum във Форт Уърт.

Тод Маси, брат и неговият син Дакота стартираха първия Massey's, 201 N. Parkway в Алварадо, през 2018 г. с Тери Маси като pitmaster,

„От „А“ до „Я“, всичко, което правим, е Тери Маси — каза Тод Маси в събота, готвейки се да отвори както обикновено за обяд. Ресторантите очакват да поддържат редовно работно време в чест на Маси, каза Тод Маси.

Тери Маси и съпругата му Белинда обиколиха страната, печелейки барбекю и чили, преди да отворят щанд на Joshua, Lazy S&M BBQ, Todd Каза Маси.

Тери Маси често се шегуваше за новите тексаски барбекю тенденции.

„Тери беше елементарен – всичко беше неговото разтриване, неговият сос“, каза Тод Маси .

Дакота и Тод Маси мислеха да отворят ресторант за пържено пиле, когато вместо това решиха да сервират барбекюто на Тери Маси, каза той.

Освен местата в Alvarado и Cowtown Coliseum, Massey също управлява щанд на Cleburne в блок 3800 на North Main Street.

Massey's е на седмици от отварянето на нов витринен ресторант на север от Glen Rose в бивша забележителност за сом на 2192 Texas 144 North. на щатската магистрала до Гранбъри.

Във Facebook Massey’s BBQ публикува: „Тери беше и е причината да съществува „Massey’s BBQ“. Той беше този, който ни учи, този, който дава съвети и този, който ни помага да бъдем там, където сме днес.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР