СЕМ са заляти с жалби заради присъствието на осъдения за

...
СЕМ са заляти с жалби заради присъствието на осъдения за
Коментари Харесай

СЕМ заседава другата седмица за изговне на Ванко 1 от тв реалити

СЕМ са заляти с тъжби поради наличието на наказания за сводничество, трафик на дами и нелегално владеене на оръжие, който оправдава имиджа си в ефира на Нова Телевизия след излизането си от пандиза. От клуб ”Не Си Сам(а) ” упорства незаконният статут на Иван Главчев да бъде категорично и необятно огласен.
В момента медийният регулатор преглежда сигналите, оповестява уеб сайтът Новини бг.

Председателят на Съвет за електронни медии София Владимирова е коментирала, че откакто бъдат прегледани сигналите, в случай че има нарушавания на Закона за радио и телевизия, ще бъде квалифициран отчет, който ще бъде обсъдим на идващото съвещание. Заседанието се чака да бъде в сряда или в четвъртък.

В отворено писмо до " Нова броудкастинг груп " и Съвет за електронни медии организацията за битка против насилието " Не Си Сам(а) " упорства незаконният статут на Иван Главчев да бъде категорично и необятно огласен, а националният ефир да се явява непроменяемо пространство за сериозно разкритие на насилниците, не тяхна високоплатена естрада.

" През последните няколко дни следим по какъв начин в праймтайм в народен ефир шоково е героизиран като VIP (много значима личност) потвърден интернационален нарушител с незаконна активност в България, Франция, Белгия, Испания ", написа в текста.

" Не желаеме и не можем да бъдем персонално виновни за възпитанието на всяко дете и подрастващ, чието схващане се сблъсква с явлението Иван Главчев, и то без никаква цензура. Но можем да се сложим в ролята на будната гражданска съвест и да заявим безапелационното си противоречие с лансираните в народен ефир незаконни " образци за подражателство " във връзка с това по какъв начин се става доста значима персона ", споделят още от " Не Си Сам(а) ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР