СЕМ няма да налага санкции на общественото радио за предаването

...
СЕМ няма да налага санкции на общественото радио за предаването
Коментари Харесай

СЕМ няма да глобява БНР за предаването на Петър Волгин

Съвет за електронни медии няма да постанова наказания на публичното радио за предаването " Политически НЕкоректно ", тъй като няма законови учредения за това, заяви БНР.

От Съвета за електронни медии направиха профилирано наблюдаване на предаването " Политически НЕкоректно " на БНР, излъчено на 10 април. Тогава водещ беше журналистът Петър Волгин.
 Наказват „ политически неточно “ Петър Волгин
Наказват „ политически неточно “ Петър Волгин

Александрина Пендачанска напусна Обществения съвет на БНР

Според медийния регулатор няма нарушаване на Закона за радиото и малкия екран, нарушен е Етичният кодекс на българските медии и Правилникът за публицистичната активност на Българското национално радио.

Припомняме, че оперната напусна Обществения съвет на БНР откакто в това предаване Петър Волгин сподели, че българският транспортен съд " Царевна ", който от началото на войната в Украйна е на пристанището Маруипол, е похитен. Това бе информация от съветската организация ТАСС и от телеграм канала на Донецката национална република. След това стана ясно, че информацията е подвеждаща. На другия ден имаше радиозапис с капитана на кораба, който съобщи, че на борда на плавателния съд не е имало непознати военни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР