Селското момче Яни от Козлец скъса на всички битки морския

...
Селското момче Яни от Козлец скъса на всички битки морския
Коментари Харесай

Отпадналият Тома от „Фермата“ пред "ШОУ: Зад решетките станах най-добрият човек на света

Селското момче Яни от Козлец скъса на всички борби морския гларус Тома на първия двубой във „ Фермата “ в неделя вечер по бТВ. След 3 изгубени игри Айляка си потегли от предаването. Независимо от първичните прогнози, че Тома ще вземе силовите игри, се оказа, че той не е добре квалифициран физически. Далеч по-атлетичният Яни се оказа и по-силен както при тегленето на горяща каруца по релси, по този начин и по-сръчен при рязането на дървени греди. Учителят по история от Козлец предстоящо даде и повече правилни отговори на въпросите от Алманаха, които тази година са по историята на България. Лошо татуирано момче с мрачно минало, което работи и като гид на деца, на които споделя за тайните на обичаното си море. Има леко застрашителен тип и унищожително фино възприятие за комизъм. Превъзпитан пандизчия с голямо сърце. Градска легенда на Бургас. Всичко това е Тома Айляка. Едва ли има по-противоречив и живописен облик от Тома Талепов – участника, който пръв отпадна от хитовото риалити на бТВ „ Фермата “ в неделя.

Тома впечатлил продуцентите на кастингите, както с типа на маор и татуираното си лице и с шегите си, само че и с някои тъмни моменти в предишното си. И с това, че е поставил ново начало.


Градската легенда на Бургас (вляво) бързо се сприятели с останалите

Айляка е прекарал известно време в пандиза, само че дефинира този миг като положителен, тъй като го е направил „ може би най-хубавият човек на света “, както самият той споделя. А когато го питат за какво е бил задържан, дава отговор - „ ами малко се посбих “. „ Хората не би трябвало да бъдат съдени по етикетите “, пали се Тома и прибавя: „ Аз съм положителен и доброжелателен, само че глупак “.

Независимо от етикетите в ден сегашен Талепов разхожда детски туристически групи и това е най-ценното му време. Обожава децата, които го назовават „ Папи “.

През лятото е горделив притежател на плажен бар, наименуван на него. „ Айляка е предопределение, цялостен живот това работя “, смее се той. В бара постоянно събира големи компании свои другари, а в Бургас Тома е същинска бохемска легенда.

Това, без което не може, е риболовът, в който е доста умел. Още първите дни във „ Фермата “ избави останалите от апетит и хвана няколко риби, с които ги нахрани. Запознал се с гаджето си поради рецепта за лютеница Тома е разведен, само че от две години още веднъж има сериозна връзка. Естествено дамата до него също е получила прякор - назовава я галено Царичка Змийчка.
В типичния си жанр споделя и по какъв начин е пламнала любовта.
„ Запознахме се около рецепта за лютеница и към този момент две години сме дружно “, признава Айляка.
Най-голямата му обич обаче си остава щерка му София, която не била доста удовлетворена от неочакваната популярност на татко си.
„ Не го върша поради известност, аз съм си задоволителен! “, споделя Талепов. В предишното се е явявал и на кастинг за „ Къртицата “, само че „ Фермата “ е дебютът му за света отвън Бургас и морето.

 Каролев плаче за него Само седмица откакто се срещнаха с него,шегаджията на „ Фермата “ я потопи в сълзи. Фермерите плакаха поради това, че Тома си потегля. Разчувстван и с насълзени очи беше даже Владо Каролев, който прочете писмото на Тома до останалите.

Бургазлията обаче съумя да завоюва сърцата на останалите още преди този момент с непрекъснатите си смешки и смях. „ Работата ми върви по-лесно по този начин “, вдигаше плещи той сред следващата порция лафове.
Още на старта на предаването Тома лепна прякори на участниците си, без да обиди никой от тях, в противен случай, на всички им стана занимателно. Мяу Мяу за чеченката Марина с пискливия глас и Властелина на пръстена за деспотичния старейшина на фермата Владимир Каролев.

Подготви Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР