Селските къщи в България достигнаха рекордни цени в евро, видя

...
Селските къщи в България достигнаха рекордни цени в евро, видя
Коментари Харесай

Селските имоти в България достигнаха рекордни цени

Селските къщи в България доближиха рекордни цени в евро, видя кореспондент на  Plovdiv24.bg. Топ парцел на първа линия във водеща организация за недвижими парцели се продава за цената от 450 000 евро. Къщата се намира на 160 км от София, на брега на язовир Сопот, с гледка към Балкана, новопостроена е и е първокласно обзаведена, с голям гараж.

Имотът е издигнат върху близо 5000 кв.м и е на две равнища.  Предлага се с допълнение от екстри като трактор за косене и две лодки - едната за лов на риба, а другата за разходки и водни спортове - ски, уейк и други. Дворът е чудесно поддържан с барбекю, а в задната част има към 50 овощни дървета.

Има и спомагателна сграда за спомагателен личен състав към 60 кв.м. Имотът е покрай Троян и Тетевен.

Стилно обзаведена селска къща на 25 км от Бургас и на 10 км от Слънчев бряг пък се предлага за 180 000 евро. Цената е за имот от 493 кв. метра. Къщата е също новопостроена и е на два етажа, луксозно обзаведена. Дворът също предлага доста екстри.

Сред селските топ парцели е и независима къща с двор в центъра на Кошарица, на 5 минути с кола до Слънчев бряг.  Тя се продава за сумата от 209 000 евро. Построена е на имот от 815 кв. м. с РЗП от 350 кв. м. разпределена на два етажа, всеки от тях с обособен вход.

Ексклузивна оферта предлага първокласен парцел на два етажа в сърцето на Тревненския Балкан за сумата от 350 000 евро. Планинският парцел разполага с басейн с джакузи, барбекю и прелестни панорами. Къщата е новопостроена, двуетажна върху дворна повърхност от 3 803 кв.м. Строена е от камък и дърво през 2020 година с топло и хидроизолация, локално отопление и климатизация, изцяло обзаведена.

Освен за селски туризъм, парцелът е подобаващ и за непрекъснато живеене. Сред офертите се намират и парцели на село за по 750 000 евро, само че най-малко оферират хотелски комплекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР