Село Широки дол ще разполага с клуб, в който жителите

...
Село Широки дол ще разполага с клуб, в който жителите
Коментари Харесай

Село Широки дол ще има клуб за социални контакти и фитнес

Село Широки дол ще разполага с клуб, в който жителите му могат да се срещат и да откриват обществени контакти. Освен това ще има и стая с фитнес уреди, с които хората да поддържат своята физическа форма. Това заяви кметът на община Самоков във Фейсбук, откакто персонално прегледа пространствата дружно с шефа на общинско дружество " Строителство, ремонт и озеленяване ". Предстои клубът, който е построен по концепция на кмета на селото Марияна Ръкльова, да бъде открит публично до края на април.
Ремонтът стартира при започване на предходната година като бяха шпакловани и боядисани стените и тавана, сменена дограмата, сложено ново осветяване, ремонтираха се и санитарните пространства. През тази година завърши и построяването на топлинната апаратура, сложено бе ново котле и радиатори. Идеята е това място да се употребява от жителите на Широки дол от всички възрасти, което да разшири и разнообрази обществените им контакти. Ще се постави обзавеждане в помещението за обществени контакти и фитнес уреди в другото помещение. Кметството, взаимно с читалището ще провеждат празничен великденски базар с благотворителна цел, като със събраните средства ще подкрепят действието на новия клуб.
 Община Самоков одобри бюджета за 2021 г, ето кои са целите в него Община Самоков одобри бюджета за 2021 г, ето кои са целите в него
За поредна година Община Самоков образува постоянен бюджет, осигуряващ всички сфери на публичния живот, без да усилва размера на ме...
“С кмета на селото говорихме още за опциите за подготовка и кандидатстване с план за реновиране на чешмата при моста и пространството към нея, както и за създаване нов тротоар от входа на селото до центъра. Радвам се, когато работя с дейни и идейни кметове! “, написа в профила си Владимир Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР