Селма Блеър присъства на премиерата на документалния си филм, заобиколена

...
Селма Блеър присъства на премиерата на документалния си филм, заобиколена
Коментари Харесай

Селма Блеър присъства на премиерата на документалния си филм

Селма Блеър участва на премиерата на документалния си филм, заобиколена от свои родственици. Сред тях беше и дребният ѝ наследник Артър.

Само преди три години, през октомври 2018 година, Селма Блеър разкри, че страда от множествена склероза . Решена да даде публичност на своята борба с заболяването, с цел да отстрани трендовете на стигмата и да насърчи тези без нейния глас, 49-годишната актриса самоуверено се бори през сложни стадии на грижа като химиотерапия и трансплантация на стволови кафези.

Днес тя се оправя, както беше оповестила пред пресата. „ Прогнозата ми е добра. В ремисия съм. Стволовите кафези ме сложиха в ремисия. Отне към година, до момента в който възпалението и лезиите в действителност понижат “, сподели тя през август предходната година..

През последните месеци тази, която се вижда във филмите „ Секс планове “ и „ Отмъщението на една русокоска “ , способства за основаването на автобиографичен документален филм „ Представяме Селма Блеър “ , режисиран от нейната другарка режисьорка Рейчъл Флайт.
 

— The New York Times (@nytimes)
В него Селма Блеър документира своя опит , разкривайки по какъв начин се е приспособила към новия метод на живот, откакто е научила за диагнозата си. Премиерата на кино лентата, който ще бъде наличен на 21 октомври 2021 година в Discovery +, е на 15 октомври, в Лос Анджелис.

Естествено на събитието участва Селма Блеър. Облечена в искряща рокля на Джени Пакъм, актрисата беше съпроводена от сина си Артър. 10-годишното момче, което е най-големият ѝ покровител, изглеждаше очарователно в светлосиня риза, мрачно яке и бежови бермуди. Артър е роден от предходната връзка на Селма Блеър с стилния дизайнер Джейсън Блейк.
 
shares more from her journey with MS, and a look at her new documentary " Introducing, Selma Blair "
— The Kelly Clarkson Show (@KellyClarksonTV)
През 2019 година актрисата разкри пред „ People “, че синът ѝ в никакъв случай не гледал на заболяването ѝ като на уязвимост, а по-скоро като на мощ. „ Той сподели:„ Мама не е болна, мама е смела “. Той ми сподели: „ Харесва ми, когато ме вземаш от учебно заведение, тъй като караш други деца да се смеят и отговаряш на всичките им въпроси. “ Нямах визия, че Артър се гордее с това. Казвах си, че евентуално го разстройвам. Но към този момент знам, че е противоположното, беше един от най -гордите ми моменти “, сподели прочувствено тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР