Селма Блеър е в къщата. Звездата от Най-сладкото нещо“, която

...
Селма Блеър е в къщата. Звездата от Най-сладкото нещо“, която
Коментари Харесай

Селма Блеър разтърси сутиен по време на партито на Оскарите през 2024 г. на фона на битката с множествената склероза

Селма Блеър е в къщата.

Звездата от „ Най-сладкото нещо “, която беше диагностицирана с множествена склероза през 2018 година и влезе в ремисия през 2021 година, излезе, с цел да отпразнува Оскарите за 2024 година на годишното афтър празненство на Vanity Fair, облечена в прелестна розово-черна рокля и спортно русо фасул. (Вижте всички звезди, които взеха победи вкъщи на Наградите на Академията за 2024 година тук.) 

За изхода на 10 март Селма носеше рокля в цветни блокове, която се отличаваше с изпъкнала пола и изрязан сутиен. За аксесоари 51-годишната жена държеше специфичен черен бастун, който съвпадаше с черното на сутиена й и токчетата й с остри пръсти.

И Селма не беше единствената актриса, която се наслаждения на солова вечер на афтър празненствата за Оскарите, които бяха  в Dolby Theatre в Лос Анджелис. Quinta Brunson, Sofía Vergara и Leslie Mann също се появиха на звездното събитие.

И до момента в който актрисата от Legally Blonde поддържа много невисок профил, откогато разгласи положението си – което че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР