Селин Дион положи много усилия, за да продължи да изпълнява

...
Селин Дион положи много усилия, за да продължи да изпълнява
Коментари Харесай

Селин Дион се надява да продължи да изпълнява следната диагноза за синдром на вдървен човек: „Пропуснах го“

Селин Дион постави доста старания, „ с цел да продължи да извършва за своите обичани и лоялни почитатели “ след нейното вдървяване диагноза синдром на човек.

Според резюмето на нов документален филм за нейния живот, „ интимният “ план „ води феновете на странствуване в предишното и сегашното на Селин, до момента в който тя разкрива борбата си с Синдромът на твърдата персона (SPS) и напъните, които е положила, с цел да продължи да извършва. "

Документалният филм, получен от Amazon MGM Studios, е „ прочувствено, пламенно и поетично любовно писмо към музиката ", което „ улавя повече от година фотоси, до момента в който именитата певица направлява по пътя си към открит и достоверен живот измежду болест “, се споделя в прессъобщение за документалния филм във вторник.

Преди да разкрие диагнозата си за евентуално инвалидизиращата болест през декември 2022 година, Дион беше принудена през 2021 година да отсрочи пребиваването си в Лас Вегас, с цел да се концентрира върху здравето си, до момента в който „ се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР