Селин Дион отмени всички концерти за 2023 - 2024 г.

...
Селин Дион отмени всички концерти за 2023 - 2024 г.
Коментари Харесай

Селин Дион отмени всички концерти за 2023 - 2024 г.

Селин Дион анулира всички концерти за 2023 - 2024 година

Миналата година 55-годишната канадска певица разкри, че страда от рядко заболяване, което се отразява на пеенето ѝ, съобщи Агенция Франс Прес.

" Толкова скърбя, че за следващ път отчайвам всички вас... и макар че ми се къса сърцето, най-добре е да отменим всичко, до момента в който в действителност не съм подготвена да се върна на сцената ", написа изпълнителката в Туитър, предида БГНЕС.

" Не се отхвърлям... и нямам самообладание да ви видя още веднъж! " - добави тя.

В изказването, оповестено от уредниците, се споделя: " С възприятие на голямо отчаяние международното турне Courage на Селин Дион разгласи през днешния ден анулацията на всички оставащи дати, които сега са в продажба за 2023 и 2024 година "

" Работя в действителност интензивно, с цел да възстановя силите си, само че турнето може да бъде доста мъчно, даже когато си на 100% ", се цитира в изказването думите на Дион.

През декември 2022 година тя разгласява сълзливо видео в Инстаграм, с цел да каже, че неотдавна е била диагностицирана със синдрома на скованото лице (SPS) и няма да бъде подготвена да стартира европейското турне през февруари, както беше планувано.
Тя съобщи, че болестта причинява мускулни спазми и " не ми разрешава да употребявам гласните си струни, с цел да пея по метода, по който съм привикнала ".

Световното турне " Courage World Tour " стартира през 2019 година и Дион изнесе 52 концерта, преди пандемията от коронавирус да отсрочи останалите.
По-късно тя анулира северноамериканската част от турнето заради здравословни проблеми.

Турнето трябваше да бъде първата световна концертна обиколка на носителката на " Грами " от десетилетие насам и първата без брачна половинка ѝ - мениджъра Рене Анжелил, който умря от рак през 2016 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР