Селин Дион отмени голям брой свои концерти, предвидени да се

...
Селин Дион отмени голям брой свои концерти, предвидени да се
Коментари Харесай

Спешна операция за Селин Дион

Селин Дион анулира огромен брой свои концерти, планувани да се проведат в Лас Вегас, заради наложителна интервенция на междинното ухо, заяви Contactmusic.

49-годишната канадка осведоми почитателите си през своята публична страница във Фейсбук, че й се постанова да се подложи на "минимално инвазивна хирургична процедура " за поправяне на проблем със междинното ухо. Тя се извини, че й се постанова да анулира шоутата си.

"Селин се бори със положение, познато като отворена евстахиева тръба, което поражда проблеми със слуха и пеенето става извънредно мъчно. Тя го има от 12-18 месеца, само че до неотдавна беше сполучливо лекувано с разнообразни капки за уши. От няколко седмици обаче тези медикаменти нямат резултат върху положението й, тъй че тя ще се подложи на минимално инвазивна хирургична процедура за поправяне на казуса ", гласи текстът от обявата.

"Късметът ми ме изостави в последно време... Очаквах с неспокойствие да експортирам още веднъж концертите си и се случи това... Просто не мога да допускам! Извинявам се на всеки, който е възнамерявал да пътува до Лас Вегас и да ме гледа. Знам какъв брой е разочароващо и доста скърбя ", написа Селин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР