Селин Дион обеща да работи усилено“, за да възвърне силите

...
Селин Дион обеща да работи усилено“, за да възвърне силите
Коментари Харесай

„Тя прави всичко, за да се възстанови“: Сестрата на Селин Дион с новини за състоянието ѝ

Селин Дион даде обещание да „ работи интензивно “, с цел да възвърне силите си, откакто разкри за диагнозата си Синдром на скования човек през декември 2022 година Днес нейната сестра Клодет твърди почитателите, че не би могла да бъде по-вярна на думата си.

Celine Dion’s family are struggling to ‘alleviate her pain’ after incurable diagnosis
— The Independent (@Independent)
„ Тя прави всичко, с цел да се възвърне “ , споделя 74-годишната Клодет пред HELLO! Канада. – „ Тя е мощна жена “.

„ Това е заболяване, за което знаем толкоз малко “, признава Клодет, искрено размишлявайки върху признаците, свързани със синдрома.

„ Има конвулсии – те са невъзможни за управление. Знаете за хората, които постоянно скачат през нощта поради разбиране в крайници или прасеца? Нещо такова, само че във всички мускули “ , споделя тя ужасена. „ Малко можем да създадем, с цел да я подкрепим, да облекчим болката ѝ. “

55-годишната Селин за първи път заяви новината за диагнозата си в прочувствено видео в обществените медии, като сподели на почитателите, че изпитва конвулсии, засягащи „ всеки аспект от всекидневието ми, от време на време причинявайки усложнения, когато вървя и не ми разрешава да употребявам гласните си струни, с цел да пея по този начин, както съм привикнала. "

Celine Dion ‘praying for a miracle’ amid health battle, ‘doing everything she can to recover’: sister
— Page Six (@PageSix)
Оттогава изпълнителката анулира проектите си за концерти – отсрочи международното си турне Courage, до момента в който в действителност не е подготвена още веднъж да се върна на сцената – и е надалеч от публичното внимание. Тя разчита на „ страховит екип от лекари “ и терапевт по спортна медицина, с цел да възвърне силата си.

'Strong' Celine Dion 'praying for a miracle' amid health battle: sister
— Jaun News (@JaunNews)
В последна сметка, споделя Клодет, " стискаме палци учените да намерят лек за тази ужасна болест. " И тя знае, че и почитателите се усещат по същия метод.

„ Те обичат Селин “, споделя тя гордо, „ освен поради гласа, който има, само че и поради човешкото създание, което е. За дамата, в която се е трансформирала, за майката, в която се е трансформирала. Обичаме я поради индивида, който е. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР