Селфи-шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир

...
Селфи-шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир
Коментари Харесай

Гешев: Онези, които сътвориха селфи-шоуто със Зеленски, подаряваха овчарки на Путин

" Селфи-шоуто със Зеленски, до момента в който на фронта измират стотици, е панаир на суетата, гуляй по време на чума, отвод от народен суверенитет. Сред новите дейни борци против путинизма разпознах тези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток против тлъсти комисионни. " Това написа Иван Гешев в ядосан коментар на страницата си във " Facebook ".

 

" Тези хора са на първо място лицемери и отцеругатели - те не са откровени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, който са трансформирали в пленник на персоналното си оцеляване и в жертва на техните обири ", безапелационен е той.

Ето какво написа Иван Гешев в обществената мрежа:

За първи път след Втората международна война в Европа - и то до границите на България - се води пълномащабна война. Ясно е, че агресор е режимът на Путин, а Украйна е жертва.


Но най-важно от всичко е българският народен интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не непознати страни, които и да са те. Защото единственото разделяне, което можем да си позволим в тези тежки времена е разломът сред българофили и българофоби.


Съпричастността не е показност, начесване на егото.


Селфи-шоуто със Зеленски, до момента в който на фронта измират стотици, е панаир на суетата, , отвод от народен суверенитет.
Сред новите дейни борци против путинизма разпознах тези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток против тлъсти комисионни.


Аз единствен дадох обещание да задържам Путин, в случай че стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски.


Тези хора са на първо място лицемери и отцеругатели - те не са откровени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, който са трансформирали в пленник на персоналното си оцеляване и в жертва на техните обири.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР