Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек,

...
Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек,
Коментари Харесай

Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек

Селена Гомес проговори за приятелката си, която й подари бъбрек, оповестяват медии.  Преди пет години приятелката на Селена Гомес Франсия Рейза избави живота на звездата, като стана донор в трансплантацията й на бъбрек. Преди две години девойките стопираха да поддържат връзка тясно и в едно от интервютата си Селена назова името на най-хубавата си другарка, само че за жалост, този човек се оказа не Франсия, а Тейлър Суифт.

„ Никога не съм се вписвала в групата на готините девойки, които са били звезди. Единственият ми другар в промишлеността в действителност, е Тейлър Суифт “, съобщи Селена Гомес.

Подобно изказване мощно обиди Рейза. Под един от постовете в обществените мрежи с откъс от Селена Гомес за другарството й с Тейлър, Франсия написа коментар: „ Интересно “.

Селена Гомес не замълча и се изрече много остро по този мотив, разяснявайки обвиняванията под поста си в TikTok: „ Съжалявам, не загатнах всички хора, които познавам. “

Наскоро тя стана член на документалния план „ Скъпи … “, където още веднъж засегна тематиката за другарството си с Франсия. Певицата споделя в какви връзки е със своя избавител и по какъв начин е претърпяла омразата, изсипана върху нея поради тази обстановка:

„ Тя е най-хубавата ми другарка. Тя се споделя Франсия, която в оня сложен миг за мен сподели: „ Не, несъмнено ще мина теста. “ В рамките на три дни тя мина теста. И това беше един от тези моменти, в които имах възприятието, че в действителност се грижат за мен. Знам каква късметлийка съм. Никога, в никакъв случай, в никакъв случай няма да бъда по-задължена на никого, по този начин както съм на Франсия. Мисълта, че някой, без да се колебае, е решил да стане донор за мен, беше просто поразителна. “

Селена Гомес претърпя доста мъчно офанзивата на злобарите, които удариха звездата след изказванията й за другарството й с Тейлър Суифт:

„ Написах, че това не ме тормози, тъй като не желаех да пречи на други хора, които изпитват същото. Да засрамиш някого за това по какъв начин наподобява, кой е, кого обича, мисля, че е толкоз незаслужено. “

Припомнете си, че Рейза и Гомес стопираха да си приказват заради обстоятелството, че след интервенцията Селена се върна към празненствата и стартира да пие алкохол. Франсия предположила, че певицата ще се грижи по-добре за здравето си след бъбречната трансплантация заради болестта лупус. Но звездата сподели, че няма да промени стила си на живот.

Наскоро Селена Гомес призна в ново изявление, че е малко евентуално самата тя да роди дете. Певицата беше диагностицирана с биполярно разстройство през 2018 година Употребата на медикаменти за това заболяване може да аргументи вродени недостатъци и поведенчески проблеми. Жените с това разстройство също са изложени на риск от нараснали биполярни признаци по време на бременността.

Селена Гомес си спомнила по какъв начин един път посетила бременна другарка и по-късно седнала разплакана в колата си. Според нея, тя в действителност желае да стане майка, тъй че ще направи всичко допустимо, с цел да има дете.

„ Каквото и да ми коства, би трябвало да имам деца “, декларирала Селена Гомес.

 

 infomax-logo-50-15-HW

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР