Селена Гомес никога не е криела болките си - от

...
Селена Гомес никога не е криела болките си - от
Коментари Харесай

Нов трейлър на документален филм за Селена Гомес

Селена Гомес в никакъв случай не е криела болките си - от любовните премеждия през интервенцията по трансплантация на бъбрек до депресията и тревогата. Може би точно откровеността й притегля Алек Кешишян.

Той е режисьорът зад Selena Gomez: My Mind and Me - документалният филм за певицата, който след няколко седмици излиза по Apple TV+.

" Бъди такава, каквато си, Селена. На никой не му пука какво правиш ", си споделя самата певица в филмовия откъс на кино лентата, който излезе на 10 октомври - Световния ден на менталното здраве. В него ще разберем битката й с проблемите й в продължение на шест години.

Сред тях, с изключение на депресията и тревогата, е и лупус - автоимунно заболяване, с което Гомес е диагностицирана през 2012 година Вече 30-годишна, тя разисква тези свои проблеми, както и биполярното си разстройство.

Премиерата на Selena Gomez: My Mind and Me е на 2 ноември по Apple TV+. Междувременно можем да я гледаме в сериала Only Murders in the Building по Hulu и " Селена и основният готвач " по НВО Мах ни припомнят от Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР