Селена Гомес не бърза да се впуска в сериозна връзка,

...
Селена Гомес не бърза да се впуска в сериозна връзка,
Коментари Харесай

Селена Гомес не бърза с нова връзка, била щастлива сама

Селена Гомес не бърза да се впуска в сериозна връзка, защото е " щастлива ", че е свободна, като в същото време държи " отворени опциите си " с няколко момчета.

Вътрешен източник описа пред „ Us Weekly “ за сегашния живот на актрисата и певица, която неотдавна отпразнува 30-ия си рожден ден.

" Селена и Андреа са просто другари ", споделя източникът пред изданието по отношение на слуховете за връзката ѝ с Андреа Йерволино. " Тя се среща и държи вариантите си отворени с няколко момчета ", добавя информаторът.

Спекулациите за романса на двойката започнаха, когато Селен беше видяна да се забавлява с италианско-канадския кино продуцент по време на празненствата за 30-ия ѝ рожден ден в Италия.

" Тя е в действителност щастлива и няма нищо срещу да бъде сама ", споделя още вътрешният източник. " Заобиколена е от най-хубавите си другари, които са най-голямата ѝ поддръжка. "

Вътрешният източник сподели още, че сега тя " се занимава " с няколко работни плана. " Сега, когато е на 30 години, тя гледа на това като на нова и вълнуваща глава от живота си ", показа той.

По време на присъединяване си в поредицата „ Giving Back Generation “ Гомес разкри: " Надявам се да се омъжа и да стана майка. В последна сметка ще се уморя от всичко това, тъй че евентуално просто ще посветя по-голямата част от живота си на филантропия, преди да се отдръпва ", добави тя.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР