Селена Гомес, която от години откровено говори за своето здравословно

...
Селена Гомес, която от години откровено говори за своето здравословно
Коментари Харесай

Селена Гомез: Не мога да имам мои деца, но мечтая за семейство

Селена Гомес, която от години искрено приказва за своето здравословно положение, разкри през каква борба преминава в желанието си да стане майка. В изявление за Vanity Fair 32-годишната звезда призна, че не може да износи лични деца. Това разобличаване освен провокира вълна от поддръжка, само че и даде изясненост за компликациите, през които минава. 

" Имам доста здравословни проблеми, които биха заплашили моя живот и този на бебето ", споделя Гомес.
                             

Сред тези проблеми е автоимунното заболяване лупус, с което тя се бори от години . То не единствено основава ограничавания по отношение на физическото й положение, само че е довело до  бъбречна трансплантация през 2017 година Освен това, лечението на биполярното ѝ разстройство също е спънка за безвредната бременност.

Въпреки тези провокации, Селена остава положителна и има вяра, че ще откри своя път към майчинството посредством сурогатство или осиновяване.
                             

" Нещата не са такива, каквито си ги представях, само че това не е значимо. Аз ще бъда майка и ще имам моето бебе ",  показа тя, изпълнена с вяра и ентусиазъм.

В персоналния си живот Гомес преживява един от най-щастливите си интервали. Тя има постоянна връзка с музикалния продуцент Бени Бланко и признава, че не е усещала толкоз мощна обич до момента. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР