Селена Гомес е променила живота си, като просто започнала да

...
Селена Гомес е променила живота си, като просто започнала да
Коментари Харесай

Селена Гомес не е активна в интернет от повече от 4 години

Селена Гомес е трансформирала живота си, като просто почнала да прекарва множеството си свободно време отвън интернет пространството, описват от.

29-годишната актриса приказва в понеделник пред Good Morning America за решението си да усъвършенства психологичното си здраве , като остане офлайн.

„ Не съм дейна в интернет от четири години и половина “ , разкри Гомес. "Това промени живота ми изцяло. Сега съм по-щастлива. Присъствам повече в действителния живот. Свързвам се повече с хората. Това ме кара да се усещам обикновено. "

Гомес добави, че славата ѝ от детството я е довела до това решение.

„ Израстването под светлината на прожекторите несъмнено ме научи на толкоз доста “ , изясни тя. "Не мога да допускам, че съм там, където съм душевен единствено тъй като започнах нужните стъпки, с цел да се махна от това, което не е обикновено. "

Гомес, дружно с майка си Манди Тийфи и бизнесдамата Даниела Пиърсън, стартираха компанията за психологично здраве Wondermind, която дава запаси гратис онлайн. „ Наистина желая хората да бъдат разбрани, забелязани и чути “ , сподели Гомес. "Ако съм известна с нещо, уповавам се, че то ще е просто поради метода, по който се грижа за хората. "

Selena Gomez Reveals How Staying Off the Internet for 4 Years Has Improved Her Mental Health
— E! News (@enews)
Гомес се приготвя за значим рожден ден този юли - тя ще стане на 30 години . „ Не бих могла да бъда по-развълнувана просто да вляза в тази нова глава сама, самостоятелна, мощна, уверена, това е всичко, което в действителност желая. Вълнувам се “, сподели тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР