Селена Гомес беше обвинена в неблагодарност към приятелката си Франсия

...
Селена Гомес беше обвинена в неблагодарност към приятелката си Франсия
Коментари Харесай

Обвиниха Селена Гомес в неблагодарност към момичето, дарило ѝ бъбрека си

Селена Гомес беше упрекната в непризнателност към приятелката си Франсия Раиса, която през 2017 г.  ѝ подари бъбрека си, откакто Гомес бе диагностицирана с лупус.

В началото на ноември Селена пусна филм за Apple TV+, озаглавен My Mind and Me, който се концентрира върху нейната борба за живот и психологично здраве сред 2016 и 2022 година Трансплантацията на бъбрек е разказана в документалната поредност, само че името на донорката ѝ Раиса въобще не се загатва на никое място.

Цялата тази сага се развихри откакто Гомес съобщи във връзка на своя документален филм, отдаден на борбата ѝ с психологичните ѝ проблеми, че единствената ѝ другарка от шоубизнеса е Тейлър Суифт.

„ Никога не съм била в готина група девойки, които са звезди “ , сподели Селена в една сцена. „ Единственият ми другар в промишлеността е Тейлър Суифт. “
               

Франсия въобще не е упомената в 95-минутния филм.

Междувременно E!News разгласиха на страницата си в Instagram фотография на Тейлър Суифт и Селена Гомес с текст: " Това другарство е естествено! Отбележете Тейлър до вашата Селена ".   " Интересно ", написа под обявата Франсия Раиса, само че по-късно изтри коментара си.
               

В същото време почитателите се втурнаха да защитят Селена, като показаха, че Франсия е актриса, и че тя е говорела съответно за музикалната промишленост в документалния си филм.

„ Селена Гомес сподели, че единственият ѝ другар в музикалната промишленост е Тейлър Суифт. За Франсия Раиса Селена сподели доста пъти, че вижда Франсия като своя сестра “ , написа неин обожател.

Селена разкри, че е имала бъбречна трансплантация през септември 2017 година, когато показа сладка фотография на себе си и Франсия, държащи се за ръце в болничните си кревати, до момента в който се приготвят за интервенция.
               

„ Няма думи, с които да благодаря на моята красива другарка Франсия Раиса “ , написа тогава Селена. „ Тя ми даде най-хубавия подарък и се жертва, като ми подари бъбрека си. Аз съм необикновено благословена. Обичам те толкоз доста, сестро.

Малко повече от година след трансплантацията през 2017 година, стана ясно, че Франсия е недоволна от „ нездравословния избор “ на Селена, откакто е била видяна да пие алкохол, преди да влезе в психиатрично заведение през октомври 2018 година

А през 2019 година непосредствен до Селена издаде, че ѝ е омръзнало да се усеща длъжна на приятелката си. „ Истината е, че Селена беше изтощена от възприятието за дълг към нея. Това беше изборът на Франсия; Селена не е откраднала бъбрека от нея. "

През декември същата година Селена провокира бурна реакция, когато назова Франсия „ момичето, което ми даде бъбрека си “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР