Селекцията в ЦСКА започна с привличането на крилото Йоан Бай.

...
Селекцията в ЦСКА започна с привличането на крилото Йоан Бай.
Коментари Харесай

На кои постове ЦСКА има нужда от нови попълнения

Селекцията в ЦСКА стартира с привличането на крилото Йоан Бай. За прехвърлянето ТОПСПОРТ осведоми през вчерашния ден. Със сигурност " алените " ще привлекат най-малко още трима нови. Целта е ясна - усилване на конкуренцията и офанзива на купата през идващия сезон. Въпросът е на кои постове ЦСКА има належаща потребност да притегли футболисти...

Вратарският пост наподобява подсигурен. Густаво Бусато и Димитър Евтимов са отлични вратари и ще продължат дружно на " Армията " през новата акция. ЦСКА разполага и с няколко млади играчи на този пост от своята школа, избор за трети пазач има.
 Снимка 484507
Източник:

Централните бранители са трима - нидерландците Юрген Матей и Мено Кох, както и Пламен Гълъбов. Тук е значимо какво ще се случи с Валентин Антов. Ако бъде изплатен от Болоня, " алените " нямат потребност от нов централен защитник. При състояние, че Антов се завърне. Бъде ли пратен другаде, ЦСКА би трябвало да намерения за нов бранител.

Така стоят нещата и за левия бек, в случай че Жеферсон остане и продължи да бъде употребен като опорен халф. В този случай Брадли Мазику няма конкуренция. Митко Митков е вид, само че на всички е ясно, че неговата мощ е в предни позиции.
 Снимка 498742
Източник:

Продължи ли и Тибо Вион да бъде централен халф, то за десния бек сигурен е Иван Турицов, а Асен Дончев ще му бъде запаса. Хубаво е и тук да се вземе нов състезател. Защо не и подобен, който се оправя добре и от двете страни на отбраната. Такива обаче мъчно се намират.

При халфовете обстановката още веднъж е обвързвана с Жеферсон и Вион, с това къде ще играят. Без тях като полузащитници, към днешна дата ЦСКА разполага с Амос Юга, Тиаго , Федерико Варела и Мартин Смоленски. Нов опорен халф и плеймейкър биха създали ЦСКА още по-силен.
 Снимка 515533
Източник:

" Червените " разполагат с много крила, в този момент към тях се причислява и Бай. Проблемът е, че рядко вкарват голове. Трябва да се намерения в тази тенденция и да се търси флангови футболист, който може да асистира за голове, само че и да бележи такива. Сега съвсем всички нападатели по фланговете са насочени вляво. От другата страна е Георги Йомов. Вече стана ясно, че Греъм Кери и Митко Митков остават в ЦСКА. Първият е потребен най-много с съвършеното си центрирани, а вторият с хъса, бързината, ексцентричните решения и младостта си. Другите две крила са Жул Кейта и Енрике Рафаел. Бразилецът по-скоро ще си тръгне от клуба през лятото.
 Снимка 528579
Източник:

Трети централен нападател не е изключен. ЦСКА има отлични футболисти за този пост - Жорди Кайседо и Бисмарт Чарлс. Двамата са надлежно на 23 и 20 години. Така че за какво да се намерения даже за умел голаджия? Много грандове в Европа вършат това. Той ще бъде запаса и ще влиза при потребност, с цел да оказва помощ с рутината си. Естествено, този вид отдапа, в случай че се завърне Ахмед Ахмедов. Той към този момент се появи като златна запаса за " армейците ".
 ЦСКА U25
ЦСКА U25

Повече от половината тим е на тази възраст
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР