Селекцията в Левски за това лято приключи, научи Novsport.com. Твърде

...
Селекцията в Левски за това лято приключи, научи Novsport.com. Твърде
Коментари Харесай

Без селекция в Левски до зимата

Селекцията в Левски за това лято завърши, научи Novsport.com. Твърде илюзорни са възможностите на стадион " Георги Аспарухов " да театралничи трети нов с екипа на " сините " след Асими Фадига и Дарлан. Ръководството не възнамерява входящи покупко-продажби, защото няма играчи, които да са убедили шефовете на клуба, че си заслужава да бъдат привлечени.

При това състояние старши треньорът Николай Костов ще работи с наличните футболисти до зимата. Нови се очакваше да има при вероятно влизане в групите на Лигата на конференциите. Тогава календарът на родния гранд щеше да е надалеч по-сгъстен, а ротациите - наложителни. Загубата от Айнтрахт с 0:2 замрази селекцията на столичани до януари.

Много скоро Костов ще може да разчита на Марин Петков в офанзива. Националът продължава да се възвръща от травмата в глезена, получена при визитата на Апоел (Беер Шева). Вероятно той ще бъде разполагаем на експерта след паузата, когато в границите на 4 дни Левски ще изиграе два дуела - първо отсрочения мач с Пирин, а по-късно и аудиенция на Крумовград. При нужда, на " Герена " ще дават повече късмет на гении от школата, какъвто бе случая с Преслав Бачев против Ботев Враца. Нападателят вкара дебютно за " сините " в едвам третия си мач с екипа на българския гранд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР