Селекцията на Грузия победи с 2:0 югозападните ни съседи от

...
Селекцията на Грузия победи с 2:0 югозападните ни съседи от
Коментари Харесай

Грузия спечели групата след успех над Северна Македония, Квара отново блести

Селекцията на Грузия победи с 2:0 югозападните ни съседи от Северна Македония и оглави Група С4, в която е и българският народен отбор. В воин за грузинците още веднъж се трансформира звездата на Наполи – Хвича Кварацхелия, който бе най-деен за отбора на Вили Саньол, а означи и второто попадение.

Първото полувреме беше относително равностойно, като нямаше доста голови положения. Все отново грузинците съумяха да стигнат до попадение в 35-ата минута, когато Кварацхелия проби в наказателното поле и опита изострен пас, след който топката рикошира в Боян Миовски и влетя във вратата на Северна Македония.

Вторият гол за домакините пристигна в 64-ата минута, когато Буду Зивзивадзе лиши топката, пробяга огромно разстояние с нея и подаде на Кварацхелия, който вкара попадение, приписано този път на негово име. Седем минути по-късно Зивзивадзе беше изведен по превъзходен метод, само че вместо да направи преднината на съотборниците си още по-убедителна, той стреля от външната страна на мрежата.

Така или другояче, Грузия реализира четвъртата си победа в шампионата и кръг преди края е недостижима на върха с цели 13 точки. Северна Македония остана втора със 7 пункта, което дава вяра на България, която е с 4 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР