Селекцията на Англия успя да зарадва народа си и се

...
Селекцията на Англия успя да зарадва народа си и се
Коментари Харесай

Къде са надеждите на Англия от UEFA EURO 1996 сега?

Селекцията на Англия съумя да зарадва народа си и се класира за пръв път на край от огромен футболен конгрес от 55 години насам. Това се случи, откакто „ трите лъва” обърнаха Дания след продължения на полуфинала от UEFA EURO 2020 с 2:1 В сряда вечер полуфиналът бе първият от 1996-а година насам от континенталния шампионат, в който англичаните вземат участие.

Именно това е годината, която носи една от най-големите болки на британците, откакто звездният отбор на Англия отпада от дузпи на UEFA EURO 1996 след дузпи от Германия. Тогава точно актуалният селекционер Гарет Саутгейт изпуска съдбовната шеста дузпа и Германия продължава напред, с цел да завоюва турнирната конкуренция.

Този път тимът преодоля Германия на актуалното UEFA EURO 2020 на осминафиналите, след което пристигна безапелационният триумф над Украйна с 4:0, с цел да се стигне до мача с Дания, извоюван с 2:1 след коментирана дузпа.

Преди 25 години Алън Шиърър откри резултата след три минути игра против Германия, само че неговият гол бе обезвреден с попадение на Щефан Кунтц в 13-ата. До края на срещата нямаше още попадения, което прати мача в дузпи. След 10 следващи точни осъществявания обаче пристигна това на Саутгейт, което бе обезвредено от Андреас Кьопке и Германия продължи напред.

Сега Gong.bg ще опита да ви покаже какво прави оня състав на Англия в този миг към този момент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР