Селекционерът на юношеския ни национален отбор до 19 години Ангел

...
Селекционерът на юношеския ни национален отбор до 19 години Ангел
Коментари Харесай

Ангел Стойков: Видяхме къде изоставаме от най-добрите, това ще е стимул за момчетата

Селекционерът на юношеския ни народен тим до 19 години Ангел Стойков съобщи, че футболистите са дали всичко от себе си в трите мача от Елитния кръг на квалификациите за Евро 2018 и никога не е разчорован от представянето им. Младите “лъвчета” приключиха наедно с домакина Испания (0:0), а по-късно изгубиха от Франция (0:2) и Белгия (0:2).

“Нивото на нашата група беше като за финали на европейско състезание. Оценката за представянето ни ще даде управлението, само че като вложение и отношение от страна на футболистите, аз съм удовлетворен. Момчетата дадоха всичко от себе си. Срещу Франция и Белгия можехме да реализираме и по-добри резултати, само че не ни доближи шанс, а и умеене пред гола. Пропуснахме най-малко 8 чисти положения в тези двубои”, показа Стойков след завръщането на отбора в България.  err2  Националният тим по футбол до 19 година се прибра в София @@@
“Важно беше, че се класирахме за Елитния кръг, очевидно за момента това е максимумът ни. След всеки мач и шампионат си вадим поучения. В последната година срещнахме най-хубавите тимове в Европа и нашите състезатели сами усетиха къде изостават. Дано това им послужи като тласък да се развиват и да попаднат в гарнитурите на националния тим и в по-горните възрасти”, добави Стойков.

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР