Селекционерът на волейболните национали до 19 години Мартин Стоев заяви,

...
Селекционерът на волейболните национали до 19 години Мартин Стоев заяви,
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Надявам се да станем герои!

Селекционерът на волейболните национали до 19 години Мартин Стоев съобщи, че се надява на следващия ден да плаче от благополучие. Младите " лъвове " победиха трагично с 3:2 гейма Русия и се класираха за финала на международното състезание в Иран.

Финалът е на следващия ден (2 септември) от 17:30 ч. и ще може да го гледате онлайн по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Снимка: FIVB

" Може би срещата не беше доста атрактивна, само че напрежението беше доста огромно. Това е мач преди финала и стресът беше естествен. И двата тима играят за първи път на международното състезание и това усили още психическата тежест от мача ", разяснява Стоев.

Снимка: FIVB

" Надявам се да станем герои. Затова сме тук. Разбира се, нашата цел е да изиграем добър мач и по-късно да спечелим. Ако това се случи, моралът на всички ще е огромен. Няма значение против кого ще играем на финала - Иран или Полша. И двата тима имат друг жанр. Иранските играчи са мощни физически, а поляците са ниски, само че имат добра техника ", призна още селекционерът на България.

На въпрос дали се е разплакал от благополучие след тази победа, Стоев сподели: " Може би на следващия ден ще рева ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР