Селекционерът на Уелс Райън Гигс коментира победата с 1:0 над

...
Селекционерът на Уелс Райън Гигс коментира победата с 1:0 над
Коментари Харесай

Гигс: България много ни затрудни

Селекционерът на Уелс Райън Гигс разяснява успеха с 1:0 над България в Лигата на нациите, която пристигна след гол в 94-ата минута. Легендата на Манчестър Юнайтед също по този начин похвали играта на селекцията на Георги Дерменджиев.

" Направихме два топ мача толкоз рано през сезона. Вдъхновени сме, само че можем да се оправим още по-добре. Два мача без позволен гол, не е зле. България доста ни затрудни в тази среща. Те си помагаха по целия терен. Имаха и повече мачове от нас през сегашния сезон. Бързо виждаха топката - нещо, което не правехме през второто полувреме. Ние би трябвало да се подобряваме, това е нашата цел.

В края беше най-хубавото време да вкараме. Горд съм от момчетата. Не беше положително показване, изключително през първото полувреме. През второто се подобрихме, движехме топката бързо и показвахме по-голяма убеденост с нея. Голът беше най-хубавата ни офанзива и в нея присъединяване взеха и трите ни запаси. Това ме прави доста благополучен. В първото полувреме бяхме малко изморени, българите ни превъзхождаха физически. Мисля, че деветима от титулярите им са изиграли 4-5 мача през новия сезон. Това си пролича през първата част. Бяха остри и владееха топката. През второто се подобрихме и не им предоставихме шансове. Показахме успокоение и по-добро движение, когато бяхме с топката. Накрая мисля, че получихме това, което заслужавахме ", съобщи Гигс след дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР