Селекционерът на световния вицешампион Франция - Дидие Дешан иска да

...
Селекционерът на световния вицешампион Франция - Дидие Дешан иска да
Коментари Харесай

Край на спора между Дешан и Бензема?

Селекционерът на международния вицешампион Франция - Дидие Дешан желае да постави завършек на обществения си спор с Карим Бензема, който се развихри след края на Мондиал 2022 в Катар. Дешан не можеше да разчита на нападателя на Реал Мадрид, който получи травма в навечерието на Мондиал 2022. Бензема тренираше с клубния си тим в самото начало на декември и това докара до голям брой спекулации.

" Това е негово решение. Разбирам го и го почитам ", разяснява Дешан, представен от ДПА.

В хода на Световното състезание на няколко пъти имаше спекулации, че Бензема може да се причисли към " петлите ", само че това по този начин и не се случи. Франция доближи до финала в шампионата в Катар, само че загуби след осъществяване на дузпи против Аржентина.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Не съм по разногласията. Трябваше да отговоря, с цел да кажа какво тъкмо се е случило. Но това към този момент е нещо от предишното, най-малко за мен ", съобщи експертът пред френската телевизия TF1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР