Селекционерът на Швейцария Мурат Якин отхвърли спекулациите, че работи по

...
Селекционерът на Швейцария Мурат Якин отхвърли спекулациите, че работи по
Коментари Харесай

Якин: Изцяло съм концентриран за мача с Англия

Селекционерът на Швейцария Мурат Якин отхвърли спекулациите, че работи по бъдещето си дружно с подготовката за четвъртфиналния дуел против Англия на Европейското състезание по футбол.

" Няма причина да обсъждаме бъдещето ми сега ", разяснява 49-годишният треньор при среща с медиите на подготвителния лагера на състава в Щутгарт.

Якин добави, че е напълно съсредоточен върху идния мач в Дюселдорф. Договорът на Мурат Якин изтича в края на шампионата. Швейцарската футболна централа му предложи удължение по-рано тази година, само че той отхвърли офертата.

" Проведохме положителни диалози, ще се оправим с цялото нещо след шампионата и ще намерим уместно решение ", сподели още старши треньорът на швейцарския народен тим.

Якин бе необятно подложен на критика след квалификациите, изпълнени със смесени резултати. Настроението обаче се промени от началото на UEFA EURO 2024. Според информации в медиите, интерес към експерта демонстрират клубове от Саудитска Арабия, само че той сподели, че няма други оферти.

Капитанът на Швейцария Гранит Джака сега тренира самостоятелно заради проблеми с аддукторите, само че след обзор на скенер стана ясно, че няма сериозна травма и присъединяване му в срещата с Англия не е застрашено.
преди
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР