Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов оцени високо победата

...
Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов оцени високо победата
Коментари Харесай

Селекционерът на Русия: Не е случайно, че спечелихме две победи

Селекционерът на съветския народен тим Станислав Черчесов оцени високо успеха против Египет и духа на състава си. Той сподели, че неслучайно " сборная " към този момент има две победи на международното.

След нов мощен мач руснаците завоюваха с 3:1 против Египет. С триумфа си те са безапелационно отпред в група А с шест точки и голова разлика 8:1.

" Не е инцидентно, че имаме две победи. Това демонстрира, че в колектива ни всичко е обикновено. Видяхте какъв брой жива е аварийна ни пейка ", съобщи Черчесов.

На въпрос кой е номер едно в офанзивата на тима селекционерът уточни: " Първи номер в съветския тим е Акинфеев (вратарят Игор Акинфеев) ".

" Знаехме против кого се изправяме. Бяхме разучили противника и бяхме наясно, че ще е комплицирано. Сега най-голямата ни задача е да се наспим и да създадем възстановителна подготовка ", сподели Черчесов.

Артьом Дзюба, който вкара третия гол, поздрави съотборника си Денис Черишев за това избирането му за състезател на мача. " Ние сме тим, ние сме 23-ма братя и неговата победа е и наша. Ние сме безумно щастливи, а Денис заслужи тази премия по този начин, както и всеки от нашите играчи ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (241)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР