Селекционерът на Русия Станислав Черчесов видя доста слабости в играта

...
Селекционерът на Русия Станислав Черчесов видя доста слабости в играта
Коментари Харесай

Черчесов: Темпото на германците беше непосилно за нас

Селекционерът на Русия Станислав Черчесов видя много недостатъци в играта на отбора при загубата от Германия с 0:3. Той посочи най-много разликата в скоростта като огромно преимущество на Бундестима и не пожела да се оправдава с многото контузените съществени футболисти.

" Не ме питайте за контузените. Това са естествени неща във футбола, които няма по какъв начин да предотвратим. След почивката играхме малко по-добре. Но истината е, че започнахме едва и по никакъв метод не успяхме да отговорим на темпото на домакините. Говорих на анализа преди мача какво би трябвало да вършим, само че не се получи ", призна Черчесов.

К сожалению, сегодня был не день сборной России. Впереди - важнейший матч с Швецией, и мы сделаем все возможное, чтобы занять первое место в группе и выйти в Лигу А @UEFAEURO.
Спасибо всем, кто верит в нас, спасибо вам за поддержку!#вместемыкоманда pic.twitter.com/vOty0AntAl
— Сборная России (@TeamRussia) 15 ноември 2018 година
" Не мислете, че съм крещял на полувремето. При 0:3 играчите се нуждаят от помощ, а не от рецензия. Те и сами знаят по какъв начин са се показали, с цел да губят с три гола. до някаква степен по-късно имаше усъвършенстване. Германците желаеха непременно да победят след няколкото по-лоши резултата. Видя се за какво са международни първенци, а не ние ", добави наставникът на Сборная.

Черчесов похвали старанието на дебютанта Ари, само че изясни, че сред него и халфовете е липсвала сработеност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР