Селекционерът на нидерландския национален отбор по футбол Роналд Куман обяви

...
Селекционерът на нидерландския национален отбор по футбол Роналд Куман обяви
Коментари Харесай

Изписаха Куман от болницата

Селекционерът на нидерландския народен тим по футбол Роналд Куман разгласи възобновяване си. Той бе приет в болница заради сърдечни проблеми.

" Това, което се случи предишния уикенд, беше малко ужасно - съобщи Роналд Куман. - Не единствено за мен, несъмнено, само че и за фамилията ми и приятелите ми. За благополучие, лекарите бързо ми помогнаха. Те действаха съвършено, за което съм им доста признателен. Такива събития ви оказват помощ да слезете от небето на земята. Невероятно е какъв брой хора ме поддържаха, какъв брой известия за поддръжка получих. Не единствено от приятелите ми в света на футбола, само че и от изцяло непознати. Това значи доста за мен и бих желал да благодаря на всички. Сега още веднъж съм здрав като бик. Това значи, че ще се върна и още веднъж ще бъда изцяло зает да работя незабавно щом футболът бъде обновен. Още един път желая да благодаря на всички, които ме поддържаха. Ще се забележим скоро. "

57-годишният експерт управлява нидерландския тим от 2018 година Под неговото управление " оранжевите " стигнаха до Евро 2020, където ще играят в група „ C “ с Украйна, Австрия и един от спечелилите в Лигата на нациите. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР