Селекционерът на националния отбор по волейбол Силвано Пранди смята, че

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Силвано Пранди смята, че
Коментари Харесай

Пранди: Близо сме до основната ми цел да изградим балансиран отбор

Селекционерът на националния тим по волейбол Силвано Пранди счита, че е покрай построяването на уравновесен състав. Думите му пристигнаха преди заминаването за европейското състезание.

" Имаше позитивни и негативни неща в последните два мача. За мен е значимо, че сме там, където чаках да сме, а точно покрай постигането на главната ми цел да изградим уравновесен тим ", сподели Пранди.

Според него е мъчно даден тим да е изцяло подготвен за шампионата. " Искам да стартираме мощно и това да ни помогне да реализираме максимума във значимите мачове. Много съм удовлетворен и доста спокоен от подготовката. "

" Моята първа цел да спечелим първия мач, втората цел е да победим във втората среща и така нататък ", продължи той.



Тодор Скримов е възобновен и е подготвен за игра след контузията, която получи в решителния мач против Бразилия в квалификацията за олимпийските игри. Пранди е убеден, че волейболистите са преодолели провалянето против " селесао " и пропуснатата опция за класиране за Токио 2020.

Европейското ще се организира във Франция, Словения, Белгия и Холандия от 12-29 септември. Българският тим е в група А в Монпелие дружно с домакина Франция, Италия, Гърция, Румъния и Португалия.

" Италия си е волейболна страна, която няма потребност от показване. Франция израсна доста в последните години, постоянно взе участие във финалните четворки през последните години. Срещу Румъния, Гърция и Португалия не съм играл много от дълго време, само че дано гледаме от нашата страна на мрежата. Безсмислени мачове няма. При по-добро класиране в групата, по-късно ще има и по-лек противник. Всеки се стреми да побеждава. Физически е тежко в този формат на шампионата ", сподели диагоналът Цветан Соколов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР