Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов каза, че

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов каза, че
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Търсим нов капитан за националния отбор

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов сподели, че се търси нов капитан на отбора. Той изясни след откритата подготовка на отбора ни преди мачовете от Лигата на нациите, че е бил срещу това Цветан Соколов да почива.

„ Аз избирам да не започваме с лозунги, а първо да покажем някаква игра и по-късно да разясняваме. Не желая да тръгваме, както нормално с огромните кошници, тъй като след огромните упования, идват огромните разочарования “, показа Константинов. 

„ Аз съм в развой на проучване на тези момчета. Доволен съм от мотивацията на всички “, добави той.

„ Това са хората, на които ще разчитаме в Лигата на нациите. Тези 18 индивида, които участват тук. Естествено в случай че има някакви проблеми и контузии, приказвал съм с още няколко състезателите, които в някаква рискова обстановка, да извикаме още някой. Може да извикаме още един посрещач, един разпределител. Имаме подготвеност, само че в случай че нямаме травмирани играчи, това ще бъдат хората, на които ще разчитаме. “

„ Моето предпочитание беше Соколов да играе първите два шампионата. Неговото предпочитание беше да почива. Разминават ни се вижданията, само че аз нямам нито принадлежности, нито предпочитание да карам някой да играе на мощ в даден шампионат ", акцентира Константинов по отношение на отсъствието на Цветан Соколов от националния ни тим, който реши да не е част от представителния ни отбор за Лигата на нациите.

Пламен Константинов сподели, че като види какво ще покажат състезателите в този момент, ще реши дали ще има изобщо потребност от Цветан Соколов след Лигата на нациите за Европейското състезание и олимпийските квалификации.

Селекционерът акцентира, че отборът мисли напълно за Лигата на нациите, а по-късно ще се концентрира за Европейското състезание и олимпийската подготовка. Константинов акцентира, че е оставил Матей Казийски да реши самичък и да реши дали ще се завърне в националния тим.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР