Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов изрази увереност,

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов изрази увереност,
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Радвам се, че големият волейбол се завръща в "Арена армеец"

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов изрази убеденост, че отборът ще покаже мощна игра по време на домашния шампионат в София от Лигата на нациите. Българите посрещат Сърбия, Австралия и Русия в зала " Арена армеец " от 1 до 3 юни.

" Радвам се, че след една пауза, огромният волейбол се завръща в София в зала " Арена Армеец ". Надявам се нашите правилни почитатели да ни поддържат, а ние, естествено, ще се постараем да им се отблагодарим с добра игра. Надявам се да покажем израстване от първия шампионат в Китай и една по-стабилна и равномерна игра ", сподели Константинов на конференцията преди конкуренцията.

В първия кръг преди седмица националите записаха две победи и една загуба. Възпитаниците на Константинов реализираха сложен триумф с 3:2 против домакина Китай, последван от проваляне с 1:3 от Съединени американски щати, а в последния дуел българите се оправиха по отличен метод с 3:1 против Аржентина.

" Доколкото можаха, момчетата се възвърнаха. Дадохме им отмора в първия ден след идването. Не е елементарно след такива пътувания и най-много промяната на часовата разлика. Но това важи за съвсем всички тимове, в случай че не извадиш шанс с разпределението ", сподели още Константинов.


От състава на България ще отсъства центърът Николай Николов, който има проблеми в рамото и се приготвя по самостоятелна стратегия. Диагоналът Боян Йорданов е под въпрос поради разтегнато сухожилие под капачката, като щабът ще реши положението му в петък.

България ще бъде хазаин на още един шампионат от Лигата на нациите, която тази година заменя Световната лига. От 15 до 17 юни в зала " Конгресна " във Варна националите ще одобряват Франция, Канада и Бразилия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР