Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров похвали тима

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров похвали тима
Коментари Харесай

Ясен Петров: Отборът си създаде прекрасна атмосфера с резултатите

Селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров похвали отбора за положителните резултати, с които се е основала прелестна атмосфера към " лъвовете ". След триумфа с 4:1 над Литва - втори следващ за България, треньорът изрази вяра, че тимът ще продължи в същия дух, с цел да радва почитателите.

Снимка: Lap.bg

" Направихме един доста добър дуел. Дано сме зарадвали хората. Всички могат да ревизират футболистите на Грузия къде играят. И се веселя, че направихме много промени в състава - 9 нови за разлика от мача с Литва. Мисля, че стояхме добре и направихме много хубави неща. Доволен съм. Това беше един лагер, в който не допуснахме загуба, а играхме против извънредно мощен съперник като Италия, победихме и Литва. ", стартира селекционерът.

" Сега против Грузия направихме две следващи победи. За мен най-радостното е за самочувствието на футболистите. Искам да им благодаря, както и на дребното хора, които бяха на стадиона, за поддръжката. Да се надяваме, че ще продължим да радваме хората. "

Снимка: Lap.bg

" Головете бяха красиви и добре направени. Направихме смени, тъй като трябваше да освежим. Знаете, Тошко (Неделев) и Боби Цонев идват след травми. До един месец ще бъдат в по-добро положение, тъй че се надявам в идващите два мача тимът да покаже същото лице. "

" Опитваме се в дребното време, в което сме дружно, да предадем нашите хрумвания. Аз се веселя, че сме влезнали в главите на футболистите и те схващат нашата философия. Най-хубавото нещо на този лагер-сбор е прелестната атмосфера сред момчетата, както и тази, която си сътвориха с резултатите. ", разяснява още Петров.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР