Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков ще продължи

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков ще продължи
Коментари Харесай

Балъков: Николай Михайлов е сред авторитетите в националния отбор

Селекционерът на националния тим по футбол Красимир Балъков ще продължи да вика футболисти, които са " престижи и имат опит във футбола ", без значение дали играят в клубовете си. Преди сбора на България преди мачовете с Черна гора и Англия Балъков начерта главните задания за идните дуели.

" Дайте да не закачаме тези тематики, да не приказваме съответно, тъй като знаем защо става въпрос.Николай Михайлов е един от престижите в българския народен тим. Независимо от това, че не играе, аз имам традиция да желая хората, които са с опит и имат престиж във футбола, да участват в националния тим, тъй като са малко. Един от тях е Николай Михайлов. На предходния лагер беше Бодуров ", сподели Балъков на конференция.

По-рано той беше заречен да не вика футболисти, които не играят. " Всички правила имат изключения, тъй че да приказваме всъщност ".

Вратарят има единствено един мач за " Левски " от началото на сезона, само че попадна в националния отбор за идните дуели.

Пет мача след началото на европейските квалификации националите са последни в група А с две точки след пет мача. Според Балъков възможностите за класиране на Евро 2020 остават само през Лигата на нациите, където България чака вероятно присъединяване в плейофите.

Преди мачовете с Чехия и Англия той посочи, че с проблеми са Марселиньо, Васил Божиков и Страхил Попов, които имат леки контузии, а Георги Костадинов е със строшен нос.

По мотив решението на БФС да ограничи присъединяване на вратари отвън Европейския съюз в българското състезание, Балъков сподели: " Това не е въпрос към мен, а към БФС и клубовете. Моето мнение е, че би трябвало да играят повече българи, без значение на коя позиция. По този метод можем да помогнем на футбола. Има правила и закони, които би трябвало да се съблюдават. Затова търсим съидейници по този въпрос ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР